Konferenca ROSE v maju 2018

Vabimo vas, da se udeležite konference "eRačuni pomemben dejavnik digitalizacije poslovanja" - Slovenija s prejemom eRačun-a v EU standardu naredila odločilen korak, ki bo 25.maja 2018 v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu.

Konferenca

"eRAČUNI -  POMEMBEN DEJAVNIK DIGITALIZACIJE POSLOVANJA"

 Slovenija je s prejemom eRačuna v EU standardu naredila odločilen korak

25. maj 2018, Grand Hotel Bernardin, Portorož

Konferenca je namenjena predstavitvi novih možnosti ePoslovanja za povezovanje na enotnem digitalnem trgu EU v skladu s cilji Evropske direktive o izdajanju eRačunov pri javnem naročanju (2014/55/EU), kot so odprava tržnih in trgovinskih ovir, ki so nastale kot posledica različnih nacionalnih pravil in tehničnih standardov, ter uvedba evropskega standarda za eRačune EN 16931.  S pristopi, standardi in orodji za njihovo vključitev v poslovne procese lahko zagotovimo hitrejši pretok blaga in celotnega procesa nabave ter tako pripomoremo k izboljšanju denarnega toka.

Partnerji projekta ROSE – Readiness of Slovenian eInvoicing bodo prestavili pripravljene rešitve za enostavno elektronsko poslovanje s partnerji na območju EU. Med drugim bodo predstavljeni nov posodobljen standard eSLOG 2.0, ki je skladen z evropskim standardom EN16931, nacionalni register prejemnikov eRačunov in rešitve, vezane na prejem eRačunov.
 
Z integralnimi rešitvami v elektronskem poslovanju bomo dosegli učinkovitejše poslovno okolje in izboljšali poslovno in digitalno konkurenčnost Slovenije.

Predstavitve novih pristopov in orodij, koristni nasveti in primeri dobrih praks na področju eRačunov in oskrbovalnih verig so razlog, da se nam pridružite.

Konferenca bo organizirana v sklopu ukrepa ROSE – Readiness of Slovenian eInvoicing in bo brezplačna za vse udeležence, prijava za udeležbo je obvezna. Prijave na konferenco so že mogoče s spletno prijavo.


Za program konference in več informacij kliknite tukaj.



Partnerji