Ukrep ROSE predstavljen na Mednarodni Datalab PANTHEON konferenci v Portorožu

V Portorožu se je  odvijala 2 dnevna mednarodna konferenca 2017 z naslovom Digitalna preobrazba s Pantheonom.

Konferenca se je odvijala v Grand Hotelu Bernardin 16. in 17. novembra 2017 kjer je bil Prvi dan - Plenarni del konference namenjen osrednji temi – digitalni preobrazbi s PANTHEON-om.


Odgovarjali so na številna aktualna vprašanja: kaj je digitalna preobrazba, kakšne so koristi digitalne preobrazbe in kateri so izzivi na poti do digitalne preobrazbe ipd. Udeleženci so spoznali, kako doseči digitalno preobrazbo vseh pomembnih poslovnih funkcij.


Drugi dan konference je bil namenjen pretoku znanj, izmenjavi najboljših poslovnih in PANTHEON praks ter krepitvi in nadgradnji poslovnih in prijateljskih vezi. V sklopu predavanj drugega dne konference je predstavnik Gospodarske Zbornice Slovenije – Dušan Zupančič imel predavanje z naslovom »Uveljavitev eRačuna v  skladu z novo sprejetim evropskim standardom (EN 16931)«.



Udeležencem je predstavil kakšni so razlogi za sprejem direktive, kakšna je vloga ukrepa ROSE, katere aktivnosti se izvajajo v obsegu ukrepa ROSE, kaj so tiste ključni koraki za uspešen prehod na eRačun eSlog 2.0.


Prezentacija je dosegljiva na povezavi.

Partnerji